Connect with us

NEWS

Laurențiu Reghecampf, prins cu minciuna. Anamaria Prodan, după ce a fost acuzată că prelungește procesul de divorț: „Atâta minciună și mitocănie nu s-a pomenit”

Published

on

Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf1

Laurențiu Reghecampf, prins cu minciuna. Anamaria Prodan, după ce a fost acuzată că prelungește procesul de divorț: „Atâta minciună și mitocănie nu s-a pomenit”. Antrenorul de fotbal a acuzat-o pe impresară că a făcut apel doar pentru a prelungi procesul de divorț, ținându-l cu forța în această căsnicie. Totuși, în spațiul public au apărut dovezi conform cărora primul care a făcut apel a fost chiar Reghecampf.

În ziua procesului, Laurențiu Reghecampf s-a prezentat la Judecătoria Ilfov și, la ieșirea din sala de judecată, a făcut declarații în care a acuzat-o pe impresară că îl ține captiv în căsnicie și că încearcă să prelungească procesul de divorț prin apeluri repetate. Între timp, Anamaria Prodan se afla în America împreună cu iubitul său, Ronald Gavril, și a decis să nu mai acorde atenție acuzațiilor făcute de Reghecampf. Ea a postat un comunicat pe rețelele de socializare în care mulțumea presei din România și cerea înțelegere pentru ea și pentru copiii săi.

Laurențiu Reghecampf, prins cu minciuna

Femeia a declarat că nu a mai întâlnit atât de multe minciuni și comportamente necorespunzătoare într-un divorț celebru și a subliniat că ea și familia sa au decis să ignore complet acuzațiile lui Laurențiu Reghecampf. Ea a accentuat că nu mai este interesată de ceea ce spune acesta și că are nevoie numai de liniște.

În timp ce Laurențiu Reghecampf susține că soția sa în acte face apel pentru a prelungi procesul, Click! a obținut un document din luna martie a acestui an care arată că antrenorul a fost primul care a făcut apel. Acest apel a fost făcut după ultima decizie a instanței care stabilea pensia alimentară pentru fiul lor, Bebeto, și care îi permitea Anamariei Prodan să folosească numele Reghecampf după divorț. La ultimul termen de judecată, antrenorul a declarat că nu mai este de acord ca aceasta să păstreze numele său după divorț, susținând că femeia denigrează numele și nu are motiv să îl mai păstreze.

Ce spun prietenii Anamariei Prodan

Surse apropiate Anamariei Prodan au explicat că Reghecampf și avocatul său au făcut apel din disperare că trebuie să plătească pensie alimentară, ceea ce a dus la prelungirea procesului. De asemenea, neprezentările lor la diverse termene au contribuit la durata lungă a procesului. Singura absență a impresarei a fost recentă, când judecătorul a modificat și amânat procesul în ultima clipă, iar vedeta deja își cumpărase biletele de avion pentru SUA.

Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf1

Avocatul acesteia, Oleg Burlacu, a clarificat situația, explicând că și Laurențiu Reghecampf a făcut apel la sentința de fond privind divorțul, nu doar clienta lui. Burlacu a subliniat că este lipsit de sens să afirmi că cineva a câștigat la fond când ambele părți au declarat apel. El a adăugat că acuzația conform căreia Anamaria Prodan tergiversează procesul este nefondată, mai ales că martorii propuși de Reghecampf nu s-au prezentat pentru audiere.

Bebeto, supărat foc pe tatăl lui

Fiul lor, Laurențiu Reghecampf junior, cunoscut ca Bebeto, este și el supărat pe tatăl său pentru că nu l-a vizitat de aproape trei ani, de când a început procesul de divorț. Bebeto a menționat că tatăl său a lipsit și de la serbarea de sfârșit de an școlar. El și-a exprimat rușinea și dezamăgirea față de comportamentul tatălui său, subliniind că mama sa i-a educat pe copii într-un mod diferit, fără comportamente indecente sau dezordonate. Bebeto a adăugat că, pentru el, această experiență a fost o lecție de viață și că nu își va trăda niciodată familia pentru nimic pe pământ.

Laurențiu Reghecampf a declarat că a evitat să-și vadă fiul pe durata divorțului pentru a nu-i face rău și că nu a fost invitat la serbarea de sfârșit de an. Bebeto a replicat că nu este nevoie de o invitație specială pentru a participa la festivitatea de absolvire și că tatăl său nu a mai venit la astfel de evenimente de trei ani.

Următorul termen în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost stabilit pentru data de 9 octombrie.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS3 hours ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS5 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS7 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS8 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS11 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS14 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS21 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS22 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS23 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS1 day ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS2 days ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”