Connect with us

NEWS

Scandal uriaș după înmormântarea Mioarei Roman. Silvia Chifiriuc, pusă la zid de internauți

Published

on

După decesul Mioarei Roman, s-a iscat un scandal mare, iar Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, a fost în centrul atenției. Ea a transmis un mesaj pe rețelele sociale, care a provocat indignare și critici aspre.

Mioara Roman s-a stins din viață pe 23 februarie, la vârsta de 83 de ani. Fiica ei, Oana, a fost cea care a spus lumii despre pierderea mamei sale printr-un mesaj emoționant postat pe contul său personal de socializare. În aceeași zi, Silvia Chifiriuc a decis să-și împărtășească gândurile, însă oamenii nu au fost deloc încântați de ce a ales să spună.

În loc să respecte durerea și suferința familiei Roman, femeia a preferat să vorbească despre Dragobete, o sărbătoare a iubirii care, întâmplător, era și ziua morții fostei soții a lui Petre Roman. Mesajul ei a fost considerat lipsit de respect și inadecvat într-un moment atât de delicat.

Silvia Chifiriuc, pusă la zid după moartea Mioarei Roman

Oamenii s-au simțit ofensați de faptul că Silvia nu a avut empatie și că a vorbit despre lucruri care păreau nepotrivite într-un context de doliu. În loc să își exprime condoleanțele sau să ofere sprijin, ea a ales să vorbească despre iubire și sărbătoare. Astfel de gesturi au fost considerate de mulți ca fiind lipsite de sensibilitate.

Mesajul ei a stârnit o reacție puternică în rândul celor care l-au citit. Mulți au considerat că a fost o decizie egoistă și insensibilă să vorbească despre iubire într-un moment atât de trist pentru familia Roman. Oamenii au precizat clar că acest mesaj a fost unul lipsit de respect și empatie.

Mioara Roman și Petre Roman au fost căsătoriți timp de 30 de ani, însă în anul 2007, cei doi au decis să divorțeze. În 2009, fostul premier al României s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc, o cântăreață cunoscută.

Mama Oanei Roman a avut o viață plină de realizări profesionale, fiind jurnalist de radio, traducătoare și profesoară de Limbă și Civilizația Arabă. În ultimii ani, însă, a trecut printr-o serie de probleme de sănătate și a petrecut mult timp în spitale și centre de recuperare, luptându-se cu diverse afecțiuni.

Mioara Roman: Petre Roman a fost dragostea vieții mele!

Înainte de a fi căsătorită cu Petre Roman, femeia a fost măritată cu un alt bărbat, Iosif Zilahy, dar căsnicia lor s-a încheiat după 12 ani. Apoi l-a întâlnit pe Petre Roman, cu care a avut o fiică, pe nume Oana. Cei doi au trăit împreună timp de 30 de ani, până când au decis să divorțeze în 2007. Despre politician, femeia a spus că a fost dragostea vieții ei.

Ea a mai a povestit într-un interviu că între ei a fost o iubire mare și profundă, care a evoluat în timp. A vorbit despre perioada pasională și matură a iubirii lor și despre modul în care Petre a fost impresionat de cariera ei și de realizările sale profesionale.

Motivul divorțului a fost supus dezbaterii publice, mai ales în contextul relației lui Petre cu Silvia Chifiriuc. Într-un interviu, el a recunoscut că s-a îndrăgostit de Silvia, dar că acest lucru nu a fost doar din motive superficiale, ci și pentru că se simțea bine alături de ea.

Pe de altă parte, Mioara a explicat că divorțul lor a fost rezultatul unei combinații de presiuni și tensiuni din viața lor personală și publică. Ea a vorbit despre dificultățile de a fi expusă mereu în fața publicului și despre modul în care aceste presiuni au afectat căsnicia lor.

Chiar și după divorț, relația lor a rămas complicată. Oana Roman, fiica lor, a dezvăluit că tatăl ei s-a interesat mereu de starea de sănătate a mamei sale, dar nu a vrut să o mai vadă sau să mai vorbească cu ea.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS21 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS22 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS23 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS24 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS1 day ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani