Connect with us

NEWS

Prin ce probleme trece Oana Roman cu fiica sa din cauza lui Marius Elisei: „Nu mai merită titulatura de părinte”

Published

on

Oana Roman si Isabela

Despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei a avut un impact dramatic asupra fiicei lor, Isabela, care simte puternic absența tatălui său și își amintește cu nostalgie de momentele pe care le petreceau împreună.

Fiica premierului Petre Roman a remarcat transformările prin care a trecut fiica ei în ultimii ani, inclusiv discuțiile despre sentimentul puternic al urii pe care copilul îl resimte. Într-o postare pe rețelele de socializare vedeta a dezvăluit că ura este, de fapt, o manifestare a frustrării și a neputinței de a înțelege abandonul și alte aspecte negative din viața sa.

Oana Roman își duce fata la psiholog

Pentru a-i oferi fiicei sale un cadru mai echilibrat, femeia a împărtășit cu fata propria sa filosofie despre cum să gestioneze ura și adversitatea. Ea a subliniat că, deși a fost dezamăgită de mulți oameni în viața ei, a ales să nu le poarte ură și să îi ignore sau să îi țină la distanță în loc să se lase copleșită de aceste emoții negative. Ignorarea acestor persoane și interesul față de propria persoană și de propria viață, fără a fi afectată sunt, în opinia ei, cele mai eficiente modalități de a face față acestor situații.

Citește și:

Oana Roman, acuzată de angajații unei clinici medicale că nu și-a plătit datoriile. Vedeta a răbufnit: „Am uitat. Măi, un pic de empatie?”

În ceea ce privește implicarea lui fostului soț în viața lui Isabela, influencera și-a exprimat frustrarea spunând că fostul ei partener nu oferă niciun fel de sprijin în privința activităților fiicei lor. Ea a menționat că are nevoie de un șofer pentru a o ajuta să își ducă copilul la psiholog și la cursurile de pictură, deoarece bărbatul nu se implică deloc în creșterea și educarea fiicei lor. Oana Roman este de părere că că lipsa de implicare a fostului ei partener este inacceptabilă și că acesta nu mai merită să fie considerat un părinte.

Prin ce traume a trecut femeia cu fostul soț

Despărțirea dintre cei doi a reprezentat un moment dificil și dureros în viața Oanei. În cadrul unui podcast moderat de Anamaria Prodan, femeia a vorbit despre relația tumultuoasă pe care a avut-o cu tatăl copilului ei, remarcând că, deși a fost o perioadă dificilă, nu regretă acea relație din care a rezultat nașterea fiicei lor, Isabela. Cu toate acestea, procesul de vindecare după despărțire a fost destul de greu, iar urmele acelei relații toxice încă se resimt în viața sa.

Oana Roman si Isabela

Femeia a mai spus că își dorește să găsească fericirea și pacea interioară, dar se confruntă cu stresul post-traumatic și cu amintirile dureroase ale trecutului. Totuși, este conștientă că procesul de vindecare necesită timp și răbdare și este hotărâtă să își asume acest parcurs dificil pentru a-și recăpăta echilibrul emoțional și pentru a-și găsi fericirea adevărată.

Una dintre provocările majore pe care le-a întâmpinat în timpul și după relația cu Marius Elisei a fost legată de relația strânsă dintre acesta și fiica lor. Despărțirea de fostul său partener a fost un proces lung și dureros pentru ea. A mărturisit că a fost nevoie de mult timp și de multă putere interioară pentru a putea pune capăt acelei relații toxice și pentru a se elibera complet de trecut.

În ultimul an al relației lor, fiica fostului premier al României ajunsese să se roage la Dumnezeu pentru ca Marius să își găsească o altă parteneră, fiindcă astfel ar fi putut pune punct relației lor. Când el a plecat, Oana a intuit că se va duce la o altă femeie, lucru care nu a deranjat-o în mod special. Totuși, atitudinea lui față de fiica lor a afectat-o atât pe cea mică, cât și pe Oana, fiindcă Elisei s-a îndepărtat de ea, chiar dacă dacă aveau o relație specială.

Advertisement
NEWS5 hours ago

Oana Roman a scos armele împotriva lui Marius Elisei. Vedeta îl dă în judecată pe fostul soț. Care sunt acuzațiile

Bianca Drăgușanu
NEWS11 hours ago

Bianca Drăgușanu, ridicată de poliție. Iubita lui Gabi Bădălău are probleme mari cu legea. Care sunt acuzațiile

Simina Loica-Jador
NEWS13 hours ago

Fosta iubită a lui Jador, dezvăluiri de ultimă oră despre despărțirea artistului de Oana Ciocan: „Așa face el”

Marina Voica
NEWS16 hours ago

Marina Voica și-a pregătit locul de veci. Declarații șocante: „Să veniți la înmormântarea mea. Nu mă tem…”

Monica Anghel și copilul ei-operatie
NEWS18 hours ago

Momente dificile pentru Monica Anghel. Fiul ei are nevoie de o nouă operație, la un an după intervenția medicală de la picior

Gigi Becali a făcut accident auto
NEWS19 hours ago

Gigi Becali, accident rutier chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera. Cum a fost posibil

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
NEWS20 hours ago

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au simțit umiliți la un restaurant din țară. Cei doi, nemulțumiți de cum a fost tratat fiul lor, Filip

Babasha
NEWS21 hours ago

Cine este și cum arată iubita lui Babasha. Artistul care a cântat cu Coldplay și-a uimit fanii

Alexandra Ungureanu
NEWS22 hours ago

Momente de panică în avion pentru Alexandra Ungureanu. Artista se gândea să-și ia adio

Raluca
NEWS1 day ago

Îți mai aduci aminte de emisiunea „Iartă-mă”? Iată ce s-a ales de prezentatoarea Raluca Moianu: Din ce face bani în prezent

Cristina Șișcanu
NEWS1 day ago

Cristina Șișcanu, criticată din nou de fani. Ce îi lipsește mamei prezentatoarei: „Ești egoistă, mai scoate bani…”

Monica Tatoiu
NEWS1 day ago

Cel mai greu moment din viața Monicăi Tatoiu. A vrut să se sinucidă: „Puterea lui Dumnezeu este imensă”

Oana Lis și Viorel Lis
NEWS1 day ago

Viorel Lis a înșelat-o pe Oana: „A început să strige la mine că sunt nebună”. Cum a fost prins cu minciuna fostul primar al Capitalei

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu1
NEWS2 days ago

Cristina Șișcanu, acuzată că îl tratează urât pe Mădălin Ionescu: „Săracul! Tace și merge fără să comenteze”

Mădălina Manole
NEWS2 days ago

Cum arată vila din Otopeni în care Mădălina Manole și-a luat viața în urmă cu 14 ani. Imaginile postate sunt emoționante

Ianis și Elena Hagi
NEWS2 days ago

Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Invitații au scos o mulțime de bani din buzunar