Connect with us

NEWS

Prin ce probleme trece Oana Roman cu fiica sa din cauza lui Marius Elisei: „Nu mai merită titulatura de părinte”

Published

on

Oana Roman si Isabela

Despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei a avut un impact dramatic asupra fiicei lor, Isabela, care simte puternic absența tatălui său și își amintește cu nostalgie de momentele pe care le petreceau împreună.

Fiica premierului Petre Roman a remarcat transformările prin care a trecut fiica ei în ultimii ani, inclusiv discuțiile despre sentimentul puternic al urii pe care copilul îl resimte. Într-o postare pe rețelele de socializare vedeta a dezvăluit că ura este, de fapt, o manifestare a frustrării și a neputinței de a înțelege abandonul și alte aspecte negative din viața sa.

Oana Roman își duce fata la psiholog

Pentru a-i oferi fiicei sale un cadru mai echilibrat, femeia a împărtășit cu fata propria sa filosofie despre cum să gestioneze ura și adversitatea. Ea a subliniat că, deși a fost dezamăgită de mulți oameni în viața ei, a ales să nu le poarte ură și să îi ignore sau să îi țină la distanță în loc să se lase copleșită de aceste emoții negative. Ignorarea acestor persoane și interesul față de propria persoană și de propria viață, fără a fi afectată sunt, în opinia ei, cele mai eficiente modalități de a face față acestor situații.

Citește și:

Oana Roman, acuzată de angajații unei clinici medicale că nu și-a plătit datoriile. Vedeta a răbufnit: „Am uitat. Măi, un pic de empatie?”

În ceea ce privește implicarea lui fostului soț în viața lui Isabela, influencera și-a exprimat frustrarea spunând că fostul ei partener nu oferă niciun fel de sprijin în privința activităților fiicei lor. Ea a menționat că are nevoie de un șofer pentru a o ajuta să își ducă copilul la psiholog și la cursurile de pictură, deoarece bărbatul nu se implică deloc în creșterea și educarea fiicei lor. Oana Roman este de părere că că lipsa de implicare a fostului ei partener este inacceptabilă și că acesta nu mai merită să fie considerat un părinte.

Prin ce traume a trecut femeia cu fostul soț

Despărțirea dintre cei doi a reprezentat un moment dificil și dureros în viața Oanei. În cadrul unui podcast moderat de Anamaria Prodan, femeia a vorbit despre relația tumultuoasă pe care a avut-o cu tatăl copilului ei, remarcând că, deși a fost o perioadă dificilă, nu regretă acea relație din care a rezultat nașterea fiicei lor, Isabela. Cu toate acestea, procesul de vindecare după despărțire a fost destul de greu, iar urmele acelei relații toxice încă se resimt în viața sa.

Oana Roman si Isabela

Femeia a mai spus că își dorește să găsească fericirea și pacea interioară, dar se confruntă cu stresul post-traumatic și cu amintirile dureroase ale trecutului. Totuși, este conștientă că procesul de vindecare necesită timp și răbdare și este hotărâtă să își asume acest parcurs dificil pentru a-și recăpăta echilibrul emoțional și pentru a-și găsi fericirea adevărată.

Una dintre provocările majore pe care le-a întâmpinat în timpul și după relația cu Marius Elisei a fost legată de relația strânsă dintre acesta și fiica lor. Despărțirea de fostul său partener a fost un proces lung și dureros pentru ea. A mărturisit că a fost nevoie de mult timp și de multă putere interioară pentru a putea pune capăt acelei relații toxice și pentru a se elibera complet de trecut.

În ultimul an al relației lor, fiica fostului premier al României ajunsese să se roage la Dumnezeu pentru ca Marius să își găsească o altă parteneră, fiindcă astfel ar fi putut pune punct relației lor. Când el a plecat, Oana a intuit că se va duce la o altă femeie, lucru care nu a deranjat-o în mod special. Totuși, atitudinea lui față de fiica lor a afectat-o atât pe cea mică, cât și pe Oana, fiindcă Elisei s-a îndepărtat de ea, chiar dacă dacă aveau o relație specială.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS20 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS21 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS22 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS23 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS24 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani