Connect with us

NEWS

De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a spus totul: „Va spune când a rămas gravidă, numărăm lunile…”

Published

on

Anamaria Prodan si Corina Caciuc

Anamaria Prodan a cerut ca actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, să fie audiată ca martoră în procesul de divorț. Vedeta o acuză pe Caciuc că ar deține informații despre presupusele sustrageri de bani din familie făcute de fostul său soț pentru a-i oferi ajutor atât ei, cât și altor femei.

Impresara a avertizat că, în cazul neprezentării la proces, iubita lui Reghe va fi adusă cu mandat. Afacerista a mai spus că este necesar să se pună capăt acestei situații și că cei implicați trebuie să-și asume responsabilitatea.

În ceea ce privește decizia de a o chema chiar pe Corina Caciuc drept martoră, vedeta susține că aceasta este cea mai potrivită persoană pentru a stabili vinovăția lui Reghecampf. Ea a subliniat importanța mărturiei femeii legată de începutul relației cu antrenorul de fotbal, iar simpla numărare a lunilor de când a rămas însărcinată va demonstra adevărul.

De ce a chemat-o Anamaria Prodan pe Caciuc în instanță

În același timp, femeia de afaceri a menționat că extrasele de cont demonstrează faptul că iubita lui Reghe primea bani de la acesta, iar Caciuc va trebui să confirme acest lucru în instanță, mai ales că există documente clare. Ea a subliniat comportamentul neadecvat al soțului său și a declarat că este pregătită să aducă dovezi în sprijinul acuzațiilor sale.

Anamaria Prodan a explicat că a decis să o cheme martor pe concubina soțului ei, Corina Caciuc, care i-a născut doi copii antrenorului, deși acesta nu este divorțat încă de impresară. Ea a mai spus că declarațiile brunetei vor aduce la lumină adevărul despre acțiunile lui fostului fotbalist și că acest divorț se va finaliza rapid, conform Viva.ro.

În același timp, vedeta susține că fostul său soț are probleme mari cu banii și nu își mai permite să plătească încă un proces. De exemplu, bărbatul nu ar mai avea voie să antreneze până nu plătește datoria de 300.000 de euro pe care o are la Rotaru, care a câștigat un proces împotriva acestuia.

Citește și:

Anamaria Prodan l-a făcut de râs pe Laurențiu Reghecampf: „Acest Reghiță este o copie proastă a lucrării mele de diplomă”

Războiul dintre cei doi soți continuă

Deși au trecut mai bine de trei ani de la despărțire, războiul dintre foștii soți este departe de a ajunge la un final fericit, sau măcar la un final.  Impresara fotbaliștilor pare determinată să atace pe toate fronturile, solicitând o pensie alimentară mai consistentă și aducându-i chiar și iubita fostului partener drept martor la procesul de divorț.

Anamaria Prodan si Corina Caciuc

Vedeta continuă să îl facă de râs pe fostul său soț, spunând că în trecut acesta depindea de sprijinul și protecția sa, fiind un fotbalist mediocru căruia i-a oferit o mână de ajutor pentru a-și construi o carieră. Cu toate acestea, în prezent, îl privește ca pe o copie proastă a realizărilor sale, comparându-l cu o lucrare de diplomă intitulată „Soarele meu Reghecampf”. Afacerista a punctat că nu va tolera insultele la adresa sa și că distanța dintre ei este imensă, atât fizic, cât și moral.

În același timp, iubita lui Ronald Gavril a evidențiat că antrenorul se află deja într-o situație fragilă, având probleme și procese în lumea fotbalului. În același timp, femeia a ținut să menționeze că nu va permite noroiului din jurul lui să o atingă și că îl privește cu compasiune, considerându-l un om lipsit de temelie și vulnerabil în fața adversităților.

Impresara a accentuat că acest „Reghiță” trebuie să-și asume consecințele acțiunilor sale și să conștientizeze riscul de a fi doborât de orice vânt puternic.

Advertisement
Elena Merișoreanu (2)
NEWS6 hours ago

Elena Merișoreanu, din nou pe mâna medicului estetician. Ce schimbări își va face vedeta: „Să îmi mai scot puțin din…”

Jador
NEWS7 hours ago

Cât de sărac a fost Jador când era mic: „Am stat la o casă făcută din paie și lut. Nu am avut ce mânca”

paula seling
NEWS7 hours ago

Paula Seling a fost la un pas să se mute din România. În ce țară și de ce s-a răzgândit

anda adam
NEWS8 hours ago

Anda Adam se pregătește de nuntă cu Yosif Mohaci. Când va avea loc evenimentul

Stela Popescu (2)
NEWS9 hours ago

Ce pensie rușinoasă primea Stela Popescu de la statul român, după cinci decenii de carieră. Averea pe care a lăsat-o în urmă

Cristina Șișcanu și Gabriela Cristea
NEWS10 hours ago

Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau să miros a mâncare. Bunicile pot să gătească”

Bianca Drăgușanu (2)
NEWS13 hours ago

Surpriză totală: Ce studii are la bază Bianca Drăgușanu. Care este media cu care a absolvit liceul

Maia Morgenstern
NEWS16 hours ago

Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă bună. Timpul este limitat”

NEWS1 day ago

Gabriela Cristea, „uitată” de Tavi Clonda. Bărbatul a pus ochii pe o altă femeie în aeroport: „A agățat o gagică”

Oana Lis (2)
NEWS1 day ago

Boala gravă de care a suferit Oana Lis, în timp ce trebuia să aibă grijă de soțul ei: „În viață nu e totul roz”

Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan. S-a început urmărirea penală

ilinca vandici
NEWS1 day ago

Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divort
NEWS2 days ago

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou la tribunal pentru custodia fetițelor: ”Nu îmi doream să fi ajuns aici”

Anamaria Prodan si Ronald Gavril
NEWS2 days ago

Are sau nu Anamaria Prodan planuri de căsătorie cu Ronald Gavril? Noi detalii oferite de impresară

Mihaela Tatu (2)
NEWS2 days ago

Adevăratul motiv pentru care a divorțat Mihaela Tatu, după 16 ani de căsnicie: „Nu mi-a părut rău o clipă…”

Andreea Balan si George Burcea
NEWS2 days ago

Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei doi de dragul fiicelor