Connect with us

NEWS

Deea Maxer s-a despărțit de Robert Drilea? Detaliile care dau de bănuit

Published

on

Deea Maxer si Robert Drilea

Deea Maxer s-a despărțit și de Robert Drilea, bărbatul cu care s-au cuplat la scurt timp după divorțul de Dinu Maxer? Au apărut detalii care lasă de interpretat cu privire la ceea ce se întâmplă cu relația lor.

S-au despărțit Deea Maxer și Robert Drilea?

Deea Maxer și Robert Drilea par că s-au despărțit după ce de mai bine de jumătate de an s-au afișat împreună, pe rețelele de socializare sau la diferite evenimente.  Nu au lăsat de înțeles până acum că între ei ar exista probleme. Asta în condțiile în care s-au expus mai tot timpul în gesturi de tandrețe, iar la un moment dat Deea Maxer a mărturisit că i-ar plăcea să îmbrace din nou rochia de mireasă și să mai aibă copii.

Deea Maxer și Robert Drilea

Deea Maxer și Robert Drilea s-au despărțit?

Posibila separare este destul de bizară având în vedere și că Robert Drilea și Deea Maxer au mers în diferite vacanțe și s-au împărțit între locuințele lor, ambii având casele proprii. La un moment dat, Deea Maxer spunea bucuroasă că Robert i-a oferit cel mai frumos inel atunci când i-a înmânat cheile de la imobilul său.

Deocamdată, Deea Maxer nu are încă și un inel real de logodnă pe deget. Rămâne de văzut, așadar, când și dacă o va cere partenerul său de soție, mai ales că ea se declară dispusă să meargă în fața altarului pentru a doua oară.

De altfel, aflați și că fostul soț al vedetei și-a refăcut viața sentimentală. De luni bune, Dinu Maxer s-a cuplat Magadalena Chihaia, o actriță și coregrafă de dans pentru miri, despre care el a declarat că se cunoșteau de mai mulți ani prin prisma carierelor artistice. La rândul său, Magdalena Chihaia este o femeie divorțată.

Deea Maxer a declarat că fiul și fiica ei, chiar dacă nu mai stau sub același acoperiș, se văd periodic și se înțeleg cu noii parteneri pe care și i-au făcut părinții. Robert Drilea nu s-ar fi sfiit o clipă să se implice în treburile casnice și să gătească celor mici, spre marea bucurie a Deei Maxer.

Au mai circulat la începutul anului zvonuri conform cărora Robert Drilea a fost infidel, după ce Deea Maxer a publicat mai multe zile la rând, pe Instagram, mesaje adresate bărbaților infideli. Prin acestea le atrăgea atenția că nu este bine să calce strâmb în relația de cuplu, iar dacă nu mai au sentimente, să recunoască asta și nicidecum să înșele.

Într-un alt mesaj, fosta soție a lui Dinu Maxer îi numea ”nătângi” sau ”popândăi plictisiți” pe partenerii care scriu altor femei în timp ce sunt lângă iubitele lor și mint că sunt singuri, chiar de o bună perioadă. Vedeta este de părere și că unii bărbați nu sunt în stare să lupte pentru relația lor, să găsească metode de rezolvare a disensiunilor apărute.

Deea Maxer a negat mai târziu speculațiile referitoare la infidelitatea iubitului, iar postările pe care le-a făcut nu ar fi fost altceva decât niște atenționări adresate indivizilor care nu-și respectă partenerele de cuplu. În același timp, ea invoca și motivul de a susține femeile rănite în plan sentimental.

Deea Maxer și Robert Drilea nu mai au poze împreună

De curând, fanii Deei Maxer, care între timp a devenit și agent imobiliar în Dubai, au observat că aceasta nu mai are nicio fotografie cu Robert Drilea pe Instagram și nici acesta la rândul său. De asemenea, și-au șters prieteniile, iar Robert Drilea a scris într-un Instastory: ”Începe fiecare zi ca și cum ar fi ultima, găsește bucurie în lucrurile simple, apreciază oamenii din jurul tău. gustă, respiră, iubește, trăiește, visează”, este mesajul tânărului, care lasă de interpretat.

Advertisement
Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu
NEWS1 min ago

Cătălin Botezatu, declarație emoționantă despre Bianca Drăgușanu: A făcut şi mai multe greşeli, dar o voi iubi toată viaţa mea

NEWS2 hours ago

Lavinia Pîrva a recunoscut care este secretul relației cu Ștefan Bănică Jr. De ce nu apar des împreună

Augustin Viziru si Lucian Viziru
NEWS9 hours ago

Scandal imens între frații Viziru. S-au bătut din cauza unei fete: „Ei, și în secunda doi m-am trezit la podea, ca la judo”

Oana Roman și Isabela
NEWS1 day ago

De ce și-a retras Oana Roman fiica de la școala privată: „Un eșec total. M-au inundat cheltuielile neprevăzute”

Adriana Iliescu și Eliza
NEWS1 day ago

Adriana Iliescu, strictă cu Eliza în preajma Paștelui. Ce trebuie să facă tânăra în Săptămâna Mare

irina loghin
NEWS2 days ago

Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii

oana si viorel lis
NEWS2 days ago

Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”

Dani Otil
NEWS2 days ago

De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”

Adelina Pestrițu
NEWS2 days ago

Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”

Marcel Toader și Gabriela Cristea
NEWS2 days ago

De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare

Raluca Bădulescu
NEWS2 days ago

Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”

Daniela Condurache (2)
NEWS2 days ago

Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii

Fulgy
NEWS2 days ago

Bucurie mare pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Fulgy și-a schimbat radical viața. Cu ce se ocupă tânărul mutat în Dubai

Iisus din Nazareth
NEWS3 days ago

Cum arată Robert Powell la 79 de ani, actorul din Iisus din Nazareth? Ce impact a avut rolul asupra vieții sale

muzica populara
NEWS3 days ago

Cântăreața de folclor care a fost scuipată, înjurată și dată afară dintr-o emisiune TV: ”Am fost la poliție”

Carmen Tănase
NEWS3 days ago

Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă. A descoperit boala gravă printr-o întâmplare: „Dumnezeu mă iubește”