Connect with us

NEWS

Irinel Columbeanu, internat de urgență: „E bine să evit supărările”. Interdicțiile pe care le-a primit fostul afacerist

Published

on

Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu trece printr-o perioadă extrem de dificilă, fiind internat într-un azil, departe de cei care cândva nu lipseau de la petrecerile de lux date de fostul milionar. Pe lângă problemele financiare pe care le are, fostul om de afaceri se confruntă din ce în ce mai mult cu probleme de sănătate.

Viața sa este marcată de regrete și amărăciune, mai ales în ceea ce privește distanța care-l separă de fiica sa, Irinuca, și incapacitatea de a o vedea din cauza restricțiilor impuse de sănătatea sa precară. Primul său accident vascular cerebral, survenit acum 13 ani, i-a schimbat radical viața și i-a impus o serie de limitări și interdicții, afectându-i profund mobilitatea și independența.

Chiar și o simplă excursie la munte, în încercarea de a se bucura de aerul curat și de natură, s-a transformat într-o experiență extrem de dificilă. În urmă cu câteva săptămâni, fostul magnat s-a dus la munte pentru a se relaxa. Când s-a întors a început să se simtă rău, motiv pentru care a stat câteva zile internat. Atunci, el a declarat că este bine să evite zborurile cu avionul și supărările.

Limitările impuse de starea sa de sănătate nu se opresc aici. Irinel Columbeanu se confruntă acum și cu imposibilitatea de a călători cu avionul, din cauza riscurilor pe care le implică pentru sănătatea sa fragilă. Acest lucru complică și mai mult posibilitatea de a-și revedea fiica, care locuiește departe, în Statele Unite ale Americii. Faptul că se află într-un azil, izolat de lumea exterioară și de cei dragi, îi accentuează sentimentele de singurătate și frustrare.

Citește și:

Motivul pentru care Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară din căminul de bătrâni: „Nu i-au mărit pensia”

Irinel Columbeanu, internat de urgență

Patronul azilului a explicat riscurile pe care le implică călătoria cu avionul în cazul său. Presiunea la altitudini înalte poate avea consecințe grave asupra sănătății sale, punându-i viața în pericol. Singura opțiune viabilă ar fi ca fiica sa să vină să-l viziteze în țară, o soluție care, deși ar reprezenta o bucurie pentru Columbeanu, nu este lipsită de provocări și dificultăți.

Irinel Columbeanu

Problemele de sănătate și dificultățile financiare l-au adus pe fostul afacerist într-o situație delicată. Chiar dacă locuiește într-un azil de bătrâni, pensia mică nu îi ajunge să acopere cheltuielile, iar restricțiile impuse de starea sa de sănătate îi interzic să călătorească în America pentru a-și revedea copilul.

Ion Cassian, administratorul azilului din Ghermănești, a subliniat într-un interviu recent că starea de sănătate a bărbatului nu îi permite să călătorească în America, deoarece diagnosticul său grav îl împiedică să zboare cu avionul din motive medicale. Astfel, posibilitatea de a-și revedea fiica în SUA este redusă la zero, iar singura variantă ar fi o călătorie cu vaporul, extrem de obositoare și lungă pentru el, sau să vină Irina să își vadă tatăl.

Probleme de sănătate grave pentru fostul milionar

Fostul om de afaceri a ajuns într-o situație în care nu mai poate participa nici măcar la emisiuni TV fără a fi însoțit de o asistentă medicală, dat fiind starea sa fragilă de sănătate. Echipa medicală din azil îi acordă o atenție deosebită, asigurându-se că primește tratamentul necesar și respectă regimul alimentar.

Irinel Columbeanu, care în trecut era recunoscut drept unul dintre cei mai mari oameni de afaceri din România, a trecut printr-o prăbușire financiară dramatică în urma eșecului afacerii sale în industria cimentului.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS19 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS20 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS21 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS22 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS23 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL24 hours ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani