Connect with us

NEWS

Irinel Columbeanu, internat de urgență: „E bine să evit supărările”. Interdicțiile pe care le-a primit fostul afacerist

Published

on

Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu trece printr-o perioadă extrem de dificilă, fiind internat într-un azil, departe de cei care cândva nu lipseau de la petrecerile de lux date de fostul milionar. Pe lângă problemele financiare pe care le are, fostul om de afaceri se confruntă din ce în ce mai mult cu probleme de sănătate.

Viața sa este marcată de regrete și amărăciune, mai ales în ceea ce privește distanța care-l separă de fiica sa, Irinuca, și incapacitatea de a o vedea din cauza restricțiilor impuse de sănătatea sa precară. Primul său accident vascular cerebral, survenit acum 13 ani, i-a schimbat radical viața și i-a impus o serie de limitări și interdicții, afectându-i profund mobilitatea și independența.

Chiar și o simplă excursie la munte, în încercarea de a se bucura de aerul curat și de natură, s-a transformat într-o experiență extrem de dificilă. În urmă cu câteva săptămâni, fostul magnat s-a dus la munte pentru a se relaxa. Când s-a întors a început să se simtă rău, motiv pentru care a stat câteva zile internat. Atunci, el a declarat că este bine să evite zborurile cu avionul și supărările.

Limitările impuse de starea sa de sănătate nu se opresc aici. Irinel Columbeanu se confruntă acum și cu imposibilitatea de a călători cu avionul, din cauza riscurilor pe care le implică pentru sănătatea sa fragilă. Acest lucru complică și mai mult posibilitatea de a-și revedea fiica, care locuiește departe, în Statele Unite ale Americii. Faptul că se află într-un azil, izolat de lumea exterioară și de cei dragi, îi accentuează sentimentele de singurătate și frustrare.

Citește și:

Motivul pentru care Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară din căminul de bătrâni: „Nu i-au mărit pensia”

Irinel Columbeanu, internat de urgență

Patronul azilului a explicat riscurile pe care le implică călătoria cu avionul în cazul său. Presiunea la altitudini înalte poate avea consecințe grave asupra sănătății sale, punându-i viața în pericol. Singura opțiune viabilă ar fi ca fiica sa să vină să-l viziteze în țară, o soluție care, deși ar reprezenta o bucurie pentru Columbeanu, nu este lipsită de provocări și dificultăți.

Irinel Columbeanu

Problemele de sănătate și dificultățile financiare l-au adus pe fostul afacerist într-o situație delicată. Chiar dacă locuiește într-un azil de bătrâni, pensia mică nu îi ajunge să acopere cheltuielile, iar restricțiile impuse de starea sa de sănătate îi interzic să călătorească în America pentru a-și revedea copilul.

Ion Cassian, administratorul azilului din Ghermănești, a subliniat într-un interviu recent că starea de sănătate a bărbatului nu îi permite să călătorească în America, deoarece diagnosticul său grav îl împiedică să zboare cu avionul din motive medicale. Astfel, posibilitatea de a-și revedea fiica în SUA este redusă la zero, iar singura variantă ar fi o călătorie cu vaporul, extrem de obositoare și lungă pentru el, sau să vină Irina să își vadă tatăl.

Probleme de sănătate grave pentru fostul milionar

Fostul om de afaceri a ajuns într-o situație în care nu mai poate participa nici măcar la emisiuni TV fără a fi însoțit de o asistentă medicală, dat fiind starea sa fragilă de sănătate. Echipa medicală din azil îi acordă o atenție deosebită, asigurându-se că primește tratamentul necesar și respectă regimul alimentar.

Irinel Columbeanu, care în trecut era recunoscut drept unul dintre cei mai mari oameni de afaceri din România, a trecut printr-o prăbușire financiară dramatică în urma eșecului afacerii sale în industria cimentului.

Advertisement
NEWS4 hours ago

Oana Roman a scos armele împotriva lui Marius Elisei. Vedeta îl dă în judecată pe fostul soț. Care sunt acuzațiile

Bianca Drăgușanu
NEWS11 hours ago

Bianca Drăgușanu, ridicată de poliție. Iubita lui Gabi Bădălău are probleme mari cu legea. Care sunt acuzațiile

Simina Loica-Jador
NEWS12 hours ago

Fosta iubită a lui Jador, dezvăluiri de ultimă oră despre despărțirea artistului de Oana Ciocan: „Așa face el”

Marina Voica
NEWS16 hours ago

Marina Voica și-a pregătit locul de veci. Declarații șocante: „Să veniți la înmormântarea mea. Nu mă tem…”

Monica Anghel și copilul ei-operatie
NEWS17 hours ago

Momente dificile pentru Monica Anghel. Fiul ei are nevoie de o nouă operație, la un an după intervenția medicală de la picior

Gigi Becali a făcut accident auto
NEWS18 hours ago

Gigi Becali, accident rutier chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera. Cum a fost posibil

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
NEWS19 hours ago

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au simțit umiliți la un restaurant din țară. Cei doi, nemulțumiți de cum a fost tratat fiul lor, Filip

Babasha
NEWS20 hours ago

Cine este și cum arată iubita lui Babasha. Artistul care a cântat cu Coldplay și-a uimit fanii

Alexandra Ungureanu
NEWS21 hours ago

Momente de panică în avion pentru Alexandra Ungureanu. Artista se gândea să-și ia adio

Raluca
NEWS1 day ago

Îți mai aduci aminte de emisiunea „Iartă-mă”? Iată ce s-a ales de prezentatoarea Raluca Moianu: Din ce face bani în prezent

Cristina Șișcanu
NEWS1 day ago

Cristina Șișcanu, criticată din nou de fani. Ce îi lipsește mamei prezentatoarei: „Ești egoistă, mai scoate bani…”

Monica Tatoiu
NEWS1 day ago

Cel mai greu moment din viața Monicăi Tatoiu. A vrut să se sinucidă: „Puterea lui Dumnezeu este imensă”

Oana Lis și Viorel Lis
NEWS1 day ago

Viorel Lis a înșelat-o pe Oana: „A început să strige la mine că sunt nebună”. Cum a fost prins cu minciuna fostul primar al Capitalei

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu1
NEWS1 day ago

Cristina Șișcanu, acuzată că îl tratează urât pe Mădălin Ionescu: „Săracul! Tace și merge fără să comenteze”

Mădălina Manole
NEWS2 days ago

Cum arată vila din Otopeni în care Mădălina Manole și-a luat viața în urmă cu 14 ani. Imaginile postate sunt emoționante

Ianis și Elena Hagi
NEWS2 days ago

Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Invitații au scos o mulțime de bani din buzunar