Connect with us

NEWS

Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah

Published

on

Anamaria-Prodan-Sarah

Anamaria Prodan a stârnit din nou controverse după ce a făcut un gest extrem de generos pentru fiica sa, Sarah. Recent, aceasta i-a făcut un cadou extravagant fiicei sale, în valoare de 140.000 de euro, achiziționându-i un nou bolid de lux.

Sarah Dumitrescu Prodan a ajuns astfel la a patra mașină din colecția sa, demonstrând pasiunea comună pe care o are cu mama sa pentru mașinile puternice.

Tânăra, în prezent baschetbalistă la echipa Sepsi-SIC Sf. Gheorghe, a fost mereu atrasă de mașinile de top și își dorea cu ardoare să conducă Ferrari-ul mamei sale. Impresara fotbaliștilor, știind pasiunea fiicei sale, a decis să îi facă un cadou deloc ieftin. Mai precis, vedeta i-a cumpărat acesteia un Mercedes GLE 400 diesel. Mașina, decorată cu funda roșie, a fost adusă în fața vilei de la Snagov.

Anamaria-Prodan-Sarah

Cum i-a răspuns Anamaria Prodan acuzațiilor lui Laurențiu Reghecampf

Se pare că prin această decizie femeia de afaceri a vrut să îi dea peste nas fostului soț, Laurențiu Reghecampf. Recent, impresara a fost pusă la zid de către fostul partener, care a acuzat-o că trăiește din pensia alimentară de 2000 de euro pe care o primește lunar pentru fiul său minor, Laurențiu Reghecampf junior.

Amuzată de aceste acuzații, Prodan a decis să răspundă printr-un gest neașteptat, achiziționând un automobil de lux pentru fiica sa.

Sarah Dumitrescu Prodan a fost extrem de entuziasmată de noul său bolid, mai ales că anterior visa la Ferrari-ul mamei sale. În trecut, tânăra a primit cadou de la impresară alte trei mașini scumpe: un Porsche Cayenne, un Mercedes GLE și un Lamborghini, pe lângă Ferrari-ul pe care îl folosea temporar. La doar 18 ani, Sarah a fost implicată într-un accident grav în care a distrus o mașină în valoare de 80.000 de euro, primită cadou la majorat.

Cu ce se ocupă Sarah Dumitrescu

Cu toate acestea, sportiva a mărturisit că îi plac foarte mult mașinile și că a căpătat această pasiune de la cea care i-a dat viață.

Anamaria Prodan este extrem de mândră de cariera sportivă a fiicei sale, care a trecut prin momente dificile, fiind la un pas de a renunța la baschet.

În vârstă de 24 de ani, fiica vedetei a jucat baschet în SUA pentru echipa California Polytechnic State University și a fost recent operată la genunchi după o accidentare gravă. Tânăra a decis să se întoarcă în România, iar în prezent evoluează la Sepsi-SIC Sf. Gheorghe, echipa campioană a României la baschet feminin. După o perioadă dificilă de recuperare, Sarah a devenit căpitanul echipei naționale de baschet.

Anamaria Prodan este recunoscătoare pentru succesul fiicei sale și consideră că aceasta este cea mai mare realizare a familiei Prodan. La primirea premiului “Viitorul Baschetului Românesc” în numele fiicei sale, impresara a fost emoționată și a transmis un mesaj plin de mândrie și recunoștință pentru Sarah, subliniind importanța familiei și a susținerii reciproce în atingerea obiectivelor.

Cum și-a crescut Anamaria Prodan copiii

Contrar așteptărilor, iubita lui Ronald Gavril nu le-a oferit copiilor săi, Rebecca, Sarah și Laurențiu Reghecampf Junior, totul pe tavă. Într-o intervenție la un podcast, ea a dezvăluit că i-a crescut pe cei trei într-un regim strict, aproape militar. I-a educat cu fermitate, impunându-le reguli și standarde înalte, inclusiv amenințându-i că nu vor mai fi considerați copiii ei dacă nu se conformează.

Impresara are trei copii din două căsnicii diferite. Cele două fete, Rebecca și Sarah, sunt rezultatul primei căsnicii a femeii cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, în timp ce fiul său, Laurențiu Reghecampf Junior sau Bebeto, este din a doua căsătorie cu fotbalistul Laurențiu Reghecampf.

După eșuarea ambelor căsnicii, femeia a preluat custodia copiilor și i-a crescut singură, punându-și amprenta asupra educației lor.

Metoda de parenting a fost una strictă, bazată pe disciplină și responsabilitate. A insistat ca cei trei copii să-și asume responsabilități și să-și depășească limitele, motivându-i să își urmeze visurile și să se ridice la înălțimea așteptărilor.

Deși inițial copiii au putut să se simtă frustrați sau supărați de această abordare riguroasă, în timp au înțeles importanța și beneficiile acestei educații.

Astăzi, fiicele Anamariei, Rebecca și Sarah, au devenit independente și au cariere proprii. Rebecca s-a stabilit în New York, unde deține o afacere de haine vintage, iar Sarah s-a dedicat baschetului, jucând pentru echipa Sepsi-SIC.

Laurențiu Reghecampf Junior își dorește o carieră în fotbal și visează să ajungă să joace la Real Madrid, continuând astfel tradiția sportivă din familia sa.

Advertisement
Gabriela Cristea și Tavi Clonda (2)
NEWS2 hours ago

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei doi soți în Italia. Fetițele au fost lăsate acasă

Anamaria Prodan, Reghecampf si Dan Alexa (2)
NEWS7 hours ago

Lovitură pentru Anamaria Prodan. Laurențiu Reghecampf l-a chemat pe Dan Alexa la procesul împotriva impresarei

Oana Zăvoranu
NEWS10 hours ago

Oana Zăvoranu și-a cheltuit toată moștenirea. Acuzații grave la adresa vedetei: „Mi-a dat țeapă de 130.000 de euro”

ilie nastase
NEWS23 hours ago

Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă. Nu mai pot”

florin piersic
NEWS1 day ago

Reacția lui Dan Negru după ce Florin Piersic a fost operat de urgență. Prezentatorul și marele actor sunt prieteni buni

Asia Express 2024
NEWS1 day ago

Filmările pentru Asia Express 2024 s-au încheiat. Concurenții au revenit acasă. Când se va difuza emisiunea

Alina Sorescu (2)
NEWS1 day ago

Alina Sorescu, noi declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu. Care este marele regret al artistei: „Nu e ceva ce s-a întâmplat din senin”

Gabriela Cristea si sotul ei
NEWS1 day ago

Gabriela Cristea, vacanță de vis alături de Tavi Clonda, înainte de Paști. Unde au plecat cei doi soți

mihaela bilic
NEWS1 day ago

Cum facem mici buni de 1 mai. Mihaela Bilic: ”Micii de porc sunt mai dietetici”

Anamaria și Laurențiu Reghecamf (2)
NEWS1 day ago

Continuă războiul între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Impresara îi cere fostului soț daune de un milion de euro

Dana Roba
NEWS1 day ago

Dana Roba vrea să îl distrugă pe fostul soț agresor. Promisiunea făcută de make-up artist: „Nu va mai avea parte…”

Anca Serea (2)
NEWS1 day ago

Anca Serea s-a decis. Soția lui Adi Sînă și-a făcut prima intervenție estetică la 43 de ani. Cum arată acum

Florin Piersic
NEWS2 days ago

Florin Piersic a fost operat de urgență. Care este starea de sănătate a marelui actor

cornel palade
NEWS2 days ago

De ce s-a retras Cornel Palade din lumina reflectoarelor. Cu ce se ocupă acum actorul

carmen brum
NEWS2 days ago

Carmen Brumă, sfaturi despre cum să nu ne îngrășăm de Paști: ”Mi se pare rezonabil”

Elena Merișoreanu (2)
NEWS2 days ago

Elena Merișoreanu, din nou pe mâna medicului estetician. Ce schimbări își va face vedeta: „Să îmi mai scot puțin din…”